Meny

Vi serverer gjerne god norsk husmannskost av lokale råvarer, men tilbereder gjerne det du selv ønsker, og strekker oss så langt vi kan for å gi deg den menyen du vil ha.

Vi kan servere enkle retter, eller komplette menyer med 3 eller flere retter.

Vi har solide leverandører som lever kvalitetsråvarer, noe som er en forutsetning for et godt resultat.

Vi har en innholdsrik hage med mange spiselige vekster, inklusive druer. I 2020 etablerer vi et større druefelt, for å kunne produsere vår egen vin. Så langt er disse vinene produsert annet sted i Norge, på samme druetyper som vi nå planter he

Ta kontakt, så ordner vi menyen.

------------

-------------

Middagsservering MÅ forhåndsbestilles senest dagen før ankomst.

Forrett:                      Pannestekt Klippfisk på Jordskokkpuré          kr  170.-

Hovedrett:    Viltgryte med Elgkjøtt, Skogssopp, løk og fløtesaus
                      Serveres med salat, baguett, poteter, Rognebærgelé   kr  300.-

Dessert:     Lune multebær, marinert i granskuddsirup
                 og servert med vaniljeis                                                    kr 150.-

Komplett 3-retters meny inkl. ”Tiltygg”                                           kr 600.-

Enkle tallerkenretter

Kjøttkaker med ertestuing og kokt potet                                          kr  220.-

Kalvesmåsteik med gulrot, ertestuing og kokt potet                        kr  220.-

Bacalao med hvitløksbrød                                                                kr  220.-

Vi har sterkt fokus på lokale, kortreiste råvarer, og kan også servere egne,
norskproduserte viner.
Verdens Nordligste vingård ligger i umiddelbar nærhet til Gjestehuset.